Контакт

Све информације у вези web презентације www.malovan.net, као и ваше примједбе, приједлоге и сугестије можете послати на:

info@malovan.net

Информације у вези донација за градњу цркве:

donacije@malovan.net

 

Контакт формулар

Ако желите да ступите у контакт са ауторима сајта Малована, или желите да подијелите своје материјале с нама (текстови, слике везано за наше крајеве), пошаљите нам поруку и ми ћемо вам у најкраћем року одговорити.
Поља означена са * су обавезна за унос

Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Малован на мапи

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com