Спонзори

Комплетан посао израде и одржавања презентације маловањског краја на интернету резултат је уложеног великог ентузијазма нас Маловчана, односно Купрешана.

Комплетан посао израде и одржавања презентације маловањског краја на интернету резултат је уложеног великог ентузијазма нас Маловчана, односно Купрешана.

Посебно се захваљујемо главним покровитељима и оснивачима овог сајта браћи Дувњак Милану и Мирку из Birmingham-а UK, затим Марић Јови (Јоши из Благаја) Leicester-а, UK и Ваван Драгану, такође из Leicester-а, UK.

milan.duvnjak@malovan.net
mirko.duvnjak@malovan.net
jovo.maric@malovan.net
dragan.vavan@malovan.net

Много тога што смо урадили било би много теже, ако не и немогуће извести, да нисмо имали моралну и материјалну подршку свију вас.
Због тога смо вам веома захвални и одвојили смо посебно мјесто на презентацији да то и покажемо.

Такође, да се захвалимо оцу Томиславу (Благај), Дувњак Зорану и Зајић Милану (Бања Лука) Реп. Српска ,  затим госпођи Ани Дувњак из Birminghama-а UK, за превођење на енглески.

Но, посао још увијек није готов, а према нашим плановима, још ускоро неће ни бити. Још много тога о нашем крају треба и хоћемо да представимо на овом сајту.

Ако сматрате да радимо праву ствар укључите се и и ви и помозите нам и ви вашим спонзорством.
Као спонзор добићете мјесто на овој страни, са линком према вашој интернет презентацији. Такође, поставићемо линк и у банер који је стално видљив. То значи да ће посјетиоци нашег сајта, видјети и информације о вама. За више информација јавите се на info@malovan.net .

 

 

Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com